KYANI SUNSET (APUS DE SOARE), 90 capsule, pentru regenerarea organismului


La sfarsitul zilei, organismul tau are nevoie de regenerare.
Kyani Sunset este singurul produs de pe piata care combina cea mai puternica forma de vitamina E cu Omega-3 acizi grasi intr-un produs puternic. Beneficiile Omega-3 sunt cunoscute de ani de zile. Cu toate acestea, gasirea unei surse pure, care sa va ofere eficienta la care va asteptati a fost dificil de realizat pana acum.
Kyani Sunset Omega-3 provine din somon salbatic din Alaska, care s-a dovedit a fi cea mai pura sursa de Omega-3 existenta. Semintele de tropical annatto bush (http://annatto.org/what-are-annatto-seeds) contin tocotrienol. Tocotrienoli este o forma pura de vitamina E. Studiile  releva un impact major pe care Tocotrienol il are asupra sanatatii celulare. TCT este, de asemenea, indicat pentru scaderea colesterolului, reglarea nivelul de zahar din sange si sustinerea sanatatii inimii. Aceasta combinatie de omega-3 cu tocotrienol este conceputa pentru a crea un impact pozitiv, pe termen lung, asupra sanatatii si bunastarii organismului dumneavoastra: ajuta la reducerea inflamatiei; mentinerea colesterolului in limite normale; imbunatateste sanatatea cardiovasculara; sustine sistemului imunitar; asigura un nivel crescut de energie; imbunatateste functia cognitiva; reduce nivelul zaharului din sange; imbunatateste sanatatea pielii si a parului. 
Recomandari privind utilizarea Acizilor grasi Omega 3
Omega-3 - apartine unui grup de acizi grasi polinesaturati, care sunt esentiali pentru multe functii in organism.
Acestia pot fi gasiti in produsele alimentare, cum ar fi uleiul de peste si uleiuri vegetale, dar si in suplimente alimentare.
Oamenii consuma omega-3 acizi grasi pentru a imbunatati sanatatea si pentru a preveni diferitele boli.
Puncte cheie
Acizi grasi polinesaturati Omega 3 in produsele alimentare si sunt de asemenea disponibile ca suplimente alimentare. Studiile arata, ca suplimentele care contin omega 3 sunt eficiente in reducerea mai multi factori de risc pentru boli de inima, si poate ajuta in anumite aspecte ale artritei reumatoide. Omega-3 este produsul pentru majoritatea adultilor in doze mici si moderate.
Cu toate acestea, suplimente care contin grasimi de peste pot determina tulburari gastro-intestinale minore la doze mari si pot interactiona cu anumite medicamente utilizate pentru tratarea hipertensiunii arteriale.
Omega 3 - sunt esentiali pentru toate functiile corpului, inclusiv contractia musculara si relaxare, pentru coagularea sangelui, pentru digestie, fertilitate, diviziunea celulara, crestere, traffic intestinal etc.
Tipuri de acizi grasi polinesaturati:
- Alfa-linolenic acid (ALA),
- Acid eicosapentaenoic (EPA)
- Acid docosahexaenoic (DHA).
ALA se gaseste in semintele, uleiuri vegetale (rzepakowym, lnianym in sojowym), legume cu frunze verzi, orzechach in ziarnach. ALA este convertit, de obicei, in cantitati mici, w EPA i DHA, dupa ingestie.
EPA si DHA in uleiuri de peste, cum ar fi somonul, makrela, hering si ton, acestea sunt principala sursa.
Omega-3 sunt disponibile ca suplimente alimentare, de obicei sub forma de capsule.
Frecvent utilizate includ suplimente de ulei de peste, ulei de seminte de in si ulei de nuca.
Studiile epidemiologice efectuate cu peste 30 de ani in urma, au aratat rate relativ scazute de decese de la boli cardiovasculare in populatia cu un consum ridicat de peste.
Au existat numeroase studii, cercetari, observatii clinice pe uleiul de peste si acizi grasi, rolul lor pentru diferite boli si evolutia acestora.
Concluzia: Rezultatele confirma efectul pozitiv al omega 3 pentru a imbunatati sanatatea.
De exemplu, studiile arata, ca nivelurile crescute de DHA si EPA prin consumul de peste, sau suplimente omega 3, scad nivelul trigliceridelor din sange, scad tensiunea arteriala, poate intarzia dezvoltarea aterosclerozei, reduce riscul de atac de cord, accident vascular cerebral sau deces la pacientii cu boli cardiovasculare.
Alte studii au aratat, de asemenea, ca uleiul de peste, poate avea efecte benefice pentru persoanele cu artrita reumatoida.
Dozele mari de ulei de peste reduce semnificativ rigiditatea la artrita reumatoida, in special dimineata.
In plus, omega-3 acizi grasi au fost investigati si in alte boli, cum ar fi astmul, diabet, boli inflamatorii intestinale, osteoporoza, boala de rinichi, panica etc, deasemenea cu rezultate remarcabile .
http://www.youtube.com/watch?v=R0VmoaTFW7A&feature=player_embedded  
Recomandari privind utilizarea: seara, cate 3 capsule.