KYANI SUNRISE - RASARIT DE SOARE - anti-oxidant, ajuta sistemului imunitar - pliculet 30ml


Afinele din Alaska (blueberry) sunt una dintre sursele cele mai puternice surse de anti-oxidanti de pe planeta. Realitatile dure ale temperaturilor extreme, si perioade lungi de lumina a soarelui si de intuneric, au contribuit la crearea proprietatilor uimitoare ale acestor boabe de afine remarcabile, inca putin cunoscute. Cele mai bune dimineti pentru organism, sunt cele incepute cu Sunrise. Corpul dumneavoastra este proiectat sa absoarba nutrienti ca si combustibil.
Daca incepi fiecare zi cu 30 ml de Kyani Sunrise, culegi nu numai beneficiile afinelor salbatice, dar si alte 10 alimente, precum: concord struguri, zmeura rosie, rodii, aloe vera, noni, cranberry, wolfberry (goji), seminte de struguri / struguri cutanate si polenul de albine.
O doza delicioasa pe zi, reprezinta alocatia zilnica recomandata de vitamine si minerale, de care corpul are nevoie. Beneficiile Kyani Sunrise (Rasarit de soare) includ: prevenirea oricaror tipuri de stress, sustinerea sanatatii cardiace, sprijinirea sistemului imunitar, reglarea raspunsului inflamator sanatos, cresterea nivelului de energie, imbunatatirea functiilor cerebrale. 
Recomandari privind utilizarea: cate un plic, inainte de masa de dimineata