COOPERAREA CU KYANI




Kyani a inceput sa opereze pe piata romaneasca.
Acest lucru creeaza o incredibila oportunitate solicitantilor care doresc sa deschida propria  afacere bazata pe sistemul de multi-level marketing.
Kyani a inceput sa se extinda in Romania, prin intermediul internetului. Daca stii ce este o retea de marketing, afla mai multe despre Kyani, accepta invitatia la conferintele online, afla mai multe despre planul de marketing si lucreaza in echipa cu liderii MLM si vei gasi o sursa stabila de venit.
Cum poti deveni un client Kyani?
Kyani a 3 tipuri de clienti:
- Klient Direct - Cumperi ce vrei cand vrei, la pretul cu amanuntul.
- Clientul preferate - Economisi bani, selectarea achizitiile lunar (Autoship). Preturi mai mici vor fi calculate la comanda dumneavoastra intregul, daca ati selectat Autoship.
- Distribuitor de Kyani si veti beneficia de preturi mai mici, puteti recomanda produsele si distribuitorii noi, puteti  sa-i introduceti in  structura dvs-tra.
Ca distribuitor aveti posibilitatea sa platiti produsele la preturi promotionale si apoi sa le revinzi.
Kyani este deja in 35 tari din intreaga lume. Profitati de aceasta oportunitate fara precedent.
Kyani este o companie cu crestere rapida!
Acum este sansa dvs-tra de a deveni un distribuitor. In Romaia, Kyani nu a intrat oficial pe piata, te poti numara printer primi consmatori / promoter. Este o buna oportunitate pentru a construi o afacere.
Kyani este prezenta in; SUA , Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, China, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlandia, Franta, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Irlanda, Italia, Japonia, Lituania, Luxemburg, Tarile de Jos, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Taiwan, Thailanda, Trinidad Tobago, Marea Britanie, Coreea de Sud.