KYANI NITRO XTREME - Traieste viata la extreme - sticlute de 56 ml si 15 ml

Construit pe baza solida a cercetarilor stiintifice Nitro Xtreme, fara conservanti, este de mare ajutor in maximizarea productiei naturale de oxid nitric din organism.
Folosirea acestui produs creste continutul de nitrat din organism, care este recunoscut ca un compus responsabil pentru generarea de oxid de azot. Au fost adaugate si alte ingrediente cheie care amplifica productia de N2O, pentru a creste capacitatea organismului de a-l utiliza.
NitroFX  contine si alte ingrediente importante precum: 
- Coenzima Q 10, care este o substanta proprie organismului, numita ubichinona. Coenzima Q10 are proprietati antioxidante remarcabile si este indispensabila functionarii anumitor celule. Coenzima Q10 are rol de catalizator in procesele de refacere energetica a celulelor. Participa in formarea centrului energetic al celulelor, avand un rol cheie în procesele intracelulare. CoQ10 si-a dovedit proprietati terapeutice in afectiunile cardiovasculare, in special in insuficienta cardiaca, precum si in cancer, scleroza multipla si afectiunile periodontale, dar si pentru fortificarea sistemului imunitar si refacerea energiei si recuperarea rapida dupa efortul fizic. Poate fi administrata in asociere cu alte medicamente (ex: beta-blocante) pentru contracararea efectelor nedorite in functionarea inimii, muschilor sau altor organe.
- Magneziul este un mineral ce actioneaza ca un factor de crestere; este tonic general, regenerator, echilibrant psihic, antidepresiv si tranchilizant, drenor hepatic, antiseptic intern si extern, esential pentru celula vie, anticolesterolic si anti-aterosclerotic, mentinand constanta si concentratia calciului din sange etc.
- Zincul este un microelement cu virtuti antioxidante si intra ca element activ in constitutia a cca 60 de enzyme. El are rol important in: mentinerea acuitatii vizuale; metabolismul proteinelor; activitatea pancreasului si a organelor sexuale; grabirea vindecarii arsurilor si a ranilor; stimularea procesului de asimilare a unor vitamine;
formarea leucocitelor; activarea sistemului imunitar; favorizarea sintezei acizilor nucleici si a proceselor de regenerare etc. De asemenea, zincul stimuleaza activitatea mintala si ajuta la buna functionare a creierului.
- Cromul este un mineral pe care organismul il foloseste pentru functionarea normala, cum ar fi digestia mancarii. Cromul are rol, in combinatie cu insulina, la descompunerea zaharurilor in cadrul metabolismului. In plus, acesta are proprietatea de a asigura stabilizarea diverselor tipuri de proteine acolo unde sunt necesare. Dozele recomandate pentru adulti sunt de pana la 200 mcg. Cu timpul, cromul este din ce in ce mai putin retinut in organism. Odata ajuns in organism, cromul are rol in diferite procese precum: scaderea tensiunii arteriale, preintampinand hipertensiunea, procesul de crestere, actionand totodata preventiv impotriva diabetului.
- Niacina (vitamina B3 sau acidul nicotinic). Vitamina B3 ajuta la scaderea valorilor colesterolului, este utila si pentru stabilizarea nivelului de zahar din sange. Vitamina B3 (niacina) sustine procesele genetice in celulele organismului si ajuta la procesarea grasimilor din corp.
Aceste ingrediente au efecte importante in mentinerea sanatatii si bunastarii organismului. Impreuna, aceste elemente puternice sunt combinate pentru a crea cel mai important produs ce contine oxid de azot existent pe piata astazi.
OXIDUL NITRIC - MOLECULA DE VIATA
Oxidul nitric este un radical liber, o substanta chimica esentiala in numeroase procese fiziologice si fiziopatologice. Suplimentele nutritive cu oxid nitric (monoxid de azot) permit o crestere a masei musculare, acesta fiind un puternic agent vasodilator. Pentru sportivi oxizii nitrici trebuie luati inainte de antrenament, dand astfel posibilitatea muschilor sa fie alimentati cu un flux sangvin marit, si prin urmare, cu mai mult oxigen si nutrienti.
Printre cele mai cautate suplimente nutritive sunt cele care contin oxid nitric. La baza acestor suplimente sta aminoacidul L-arginina - precursor intermediar al sintezei oxidului nitric din corp. Cantitatea de arginina convertita in oxid nitric este determinata si de activitatea enzimelor. In cazul unor doze mari de arginina - enzima specifica ficatului, creste activitatea acestuia, descompune arginina si sporeste absorbtia ei in sange. Beneficiile folosirii oxidului nitric sunt multiple. Monoxidul de azot are un rol primordial in potentarea capacitatii de efort a muschilor din timpul antrenamentului si grabirea recuperarii de dupa antrenament. Oxidul nitric dilata vasele de sange, ceea ce inseamna ca sangele poate circula cu usurinta, fara bariere. In plus, aceasta substanta, daca este generata in inima, este implicata in importante semnale pentru reactiile din celule.
Oxidul nitric regleaza transmisiile dintre neuroni si ajuta la eliberarea hormonilor precum testosteronul si hormonul de crestere.
Insuficienta de oxid nitric este baza pentru boli precum diabetul, hipertensiunea pulmonara si arteriala. In combinatie cu vitamina B12, oxidul nitric este eficient in tratarea cainilor cu cancer, un pas important in medicina si inclusiv in stabilirea unor noi indicii in cazul tratarii tulpinilor canceroase.
Descoperirile recente au relevant rolul major pe care oxidul nitric (NO) il joaca în viata omului, astfel am dezvoltat o preocupare continua pentru produsele care imbunatatesc productia acestui element care are un important impact asupra vietii. Oxid de azot este esential pentru o sanatate optima. In numeroase studii s-a demonstrat ca apara, mentine si repara fiecare celula din organism.
Kyani NitroFX a confirmat cercetarile care au condus la furnizarea de rezultate concrete, respectiv ca produl nu are efecte secundare negative, atat singur, cat si in combinatia cu alte produse.
Asadar Kyani Nitro Xtreme, care are urmatoarele proprietati: promoveaza sanatatea cardiovasculara si imbunatateste fluxul sanguine, sustine contractia si relaxarea muscular, sustine sanatatea pielii si un sistem imunitar puternic, reduce riscul rezistentei la insulina, sprijina buna functionare a intestinelor etc.

Recomandari privind utilizarea: crescendo, de 1 picatura / zi, la 20 picaturi / zi – care e bine sa coincide cu perioada depunerii eforturilor maxime. Picaturile se iau cu cca 15 min. inainte de efort / antrenament.