FONDATORII COMPANIEI KYANI / FUNDATIA KYANI




Kirk Hansen - Presedintele Kyani
Kirk Hansen este angajata in afaceri pentru viata. Abilitatile sale de conducere puternica si viziune pe termen lung a fost o parte cheie din povestea de succes Kyani.El si fratele sau Jim a jucat un rol cheie in extinderea afacerii in industria petroliera o afacere de familie modesta pana la una dintre cele mai mari companii petroliere private din vestul Statelor Unite. In plus fata de, lucreaza la extinderea afacerii de familie in imobiliare.
Kirk puternica de afaceri orientate spre abordare, sale de energie, viziune si determinarea de a fortand continuu compania sa indemne transmite.
apreciaza pe deplin a oportunitatilor de afaceri dat lui de catre parinti, si a lui viziune pentru Kyani este de a oferi acelasi tip de oportunitati pentru distribuitori independenti.

Carl Taylor
Carl vine din Idaho de Est, a crescut cu fratii sai, la ferma familiei. Tatal lor, Howard Taylor, stabilit ferma lui de aproape o suta de ani in urma, cu un cal si trei hectare de teren. Pana la, Cand Carl si fratii sai cumparat ferma de la tatal sau, Aceasta a crescut 1600 hectare. Cu munca grea, sacrificiu, buna guvernare si viziune pe termen lung, Carl si fratii sai, continuat sa se extinda functionarea lor a devenit una dintre cele mai mari ferme si agricultura in Idaho.
Carl este incantat de produse Kyani si oportunitati de afaceri si vrea sa, oamenii sa stie, ca societatea este bine gestionata.”Fratele meu si stiu cum se cultiva plante pentru a fi o recolta bogata, si speram, ca am reusit sa creeze un mediu, in care distribuitorii nostri pot avea propriile lor “recolta”.
Carla Mesaj: “Noi credem, ca ne putem imbunatati vietile multor oameni, si noi, ca membri ai consiliului si fondatori, va putem vaccina, incredere in altii.”

Dick Powell
Aptitudinile lui Dick in marketing sunt de neegalat. Pornind de la ideea, multi ani in urma, el si sotia sa, dezvoltat si construit franciza multe infloreste.
Conform principiului de suprapunere, dezvoltat un sistem pentru altii sa poata sa detina si sa rulati propria afacere. In calitate de proprietar si CEO-ul are multi oameni in Statele Unite ale Americii.
Dick a efectuat numeroase operatiuni de succes, financiare si de marketing.
Se poate lauda de afaceri de succes, mai multe si se misca extrem de relevante. Dick foloseste abilitatile sale, pentru a intra in comoara ascunsa de natura sa produselor Kyani.
Dragostea Lui a naturii este integrat cu dorinta de a crea oportunitati de afaceri, pune o multime de inima in viziunile folosite in proiect “Miracolul din Alaska” lume.

FUNDATIA KYANI
Impreuna putem ajuta si crea o viata mai buna pentru copiii din toata lumea.
Fundatia Kyani cu ajutorul distribuitorilor si a clientilor au realizat mai multe proiecte. Cel in desfasurare este proiectul de construire a unei scoali intro comunitate in Galt Paccha in Ecuador.
Inainte de construirea acestei scoli, copiii au trebuit sa mearga la distanta de aproximativ doua ore, in scoala din satul vecin.
Membri fundatiei sunt mandri de realizarile lor, pe care le vor extinde in urmatorii ani.
Ajutorul Kyani implica nu numai transferul de fonduri, dar suntem personal implicati in multe ore de munca, plata, bunuri si lucrari.
Prin participarea la aceste excursii, avem, de asemenea, posibilitatea de a intalni oameni, de ai ajuta fata in fata, si putem vedea recunostinta in ochii lor.
Daca veti dori sa faceti o donatie pentru Fundatia Kyani, o puteti face si dvs-tra.