Kyani SUNRISE, SUNSET si NITRO FX - Triplu impact pentru sanatatea ta

Astazi, dupa cum stim, urmare si a crizelor financiar – economice, lumea este tot mai agitata, iar sanatatea este lasata in plan secundar. Pentru majoritatea oamenilor vizita neasteptata la spital este doar o chestiune de timp. Atat mediul, poluarea, dar si stil de viata si alimentatie ucide literalmente foarte multi oameni. Stresul, somnul agitat, toxinele din mediu, lipsa din soluri a mineralelor vitale si a enzimelor, au o influenta majora asupra sanatatii noastre. Alimentele procesate, lipsa substante nutritive de care avem nevoie pentru a preveni oxidarea interioara a corpului conduc la deteriorarea celulelelor, tesuturilor si a organelor.
Organismul nostru are ca obiective: sa se repare, pentru a mentine o sanatate optima si sa se apere împotriva bolii. Dieta si exercitiile fizice joaca un rol-cheie în mentinerea si îmbunatatirea sanatatii noastre. Simptomele fizice pe care le resimtim fiecare, sunt modul in care corpul nostru ne spune ca nu primeste ceea ce are nevoie. Produsele Kyani ofera un sprijin suplimentar prin furnizarea de substante nutritive si minerale, precum si a dietei care ne lipseste.
Triunghi de Sanatate
Firma Kyani este mandra ca poate oferi produse de inalt impact. Triunghiul de sanatate Kyani prevede hrana necesara pentru stilul de viata activ de astazi. Fiecare produs joaca un rol important în wellness-ul de zi cu zi. Împreuna, produsele actioneaza pentru a neutraliza radicalii liberi, reducerea riscului de boala si furnizarea sanatatii optime si a bunastarii.
Recomandari privind utilizarea:
Kyani Sunrise: o uncie la micul dejun; Kyani Sunset: 3 tab-uri de gel la masa de seara; Kyani NitroFX: 1 la 2 ml. oral pe zi.
Nota: Pentru rezultate bune, sa ia Kyani Sunset la cel putin 4 ore dupa administrarea Kyani Sunrise.